A beépített elektrolíziskamrával teljesen felszerelt, nagy LCD-panellel és tiszta hangutasításokkal rendelkező SD501 PLATINUM a csomag vezetője. 7-platina bevonatú titán lemezek alkotják az elektrolíziskamrát.

Erőteljes teljesítmény

A teljesen új Platinum megújult, modern dizájnja gyönyörűen illeszkedik a mai stílusos konyhákhoz. Ugyanolyan erőteljes teljesítményt nyújt egy teljesen új csomagban. Intelligens új megjelenés, ugyanolyan megbízhatóság! Erős Kangen vizet, Kangen Water ® , semleges vizet, szépségvizet és erős savas vizet állít elő.

Nagy LCD panel

Az SD501 rendkívül felhasználóbarát a nagy LCD-panelnek és a tiszta hangutasításoknak köszönhetően. Egyetlen gombnyomással hozzáférhet az 5 kiválasztott víz bármelyikéhez. Gépe kellemes hangon nyugtázza a kiválasztott vizet, és pillanatok alatt egészséges, ionizált vizet állít elő egy rugalmas csövön keresztül.

7 titán lemez

A titok benne rejlik, hét platina bevonatú titán lemez. Egy perc alatt könnyedén hozzáférhet 1,2-2 gallon finom és egészséges Kangen Water®  hez ezzel a teljesen automatikus folyamattal.

ÖT nyelven beszél!

A Multi-Language SD501 Platinum szakszerűen „beszél” 5 nyelven: angolul, németül, franciául, olaszul és spanyolul!