Ez a rendkívül termelékeny gép 7 és 5 elektródalappal, ikertömlős rendszerrel, iparágvezető tisztítórendszerrel, beépített tartállyal az elektrolízisfokozóhoz és víznyomás-szabályozó funkcióval rendelkezik, így ez a gép elengedhetetlen a nagy család számára!

Szuper erős használatra

Ez a nagy teljesítményű Enagic gép egy nagy családi egység, és a csúcsmodell a nehéz otthoni használatra vagy kisvállalkozások számára. Az idősek otthonai, a mezőgazdasági főiskolák és a gyógyfürdők mind nagy hasznot húzhatnak a nagy teljesítményű Super501-ből! Erős Kangen vizet, Kangen Water ® , semleges vizet, szépségvizet és erős savas vizet állít elő.

Szuper könnyen használható

Egyetlen gombnyomással hozzáférhet az 5 kiválasztott víz bármelyikéhez. A készülék megerősíti a kiválasztott vizet, és pillanatok alatt egészséges, ionizált vizet állít elő. A SUPER501 az LCD-panelen megjelenő üzenettel és hangjelzéssel értesíti Önt, ha eljött a vízszűrő cseréjének ideje.

12 titán lemez

A 12 platina bevonatú, 99,97%-os tisztaságú titán elektródalappal ez a rendkívül produktív gép mind az 5 különböző típusú Enagic vizet (lásd lent) előállítja számtalan felhasználásra otthonában vagy üzletében. Ha szuper méretű SD501-et keres, a Super501 pontosan az, amire szüksége van.

Ipari erő

A Super501 ugyanolyan minőségű beépített elektrolízisfokozó tartályt tartalmaz, mint az SD501, és percenként akár 2 gallon vizet is képes előállítani, körülbelül 30 percig, így soha nem fogy ki a vállalkozása működéséhez szükséges víz. . Ez a hatalmas gép 2 rugalmas csővel is büszkélkedhet – az egyiket kifejezetten a Kangen Water®-hez, a másikat pedig a Beauty Water-hez tervezték.