Az alacsonyabb fogyasztás és a kevesebb lemez miatt ez a gép csak egyedülállóknak vagy pároknak ajánlott. A családoknak a fenti robusztusabb modellek egyikét kell fontolóra venniük a szükséges kimeneti mennyiség miatt.

A junior modell

A JrIV négy tömör elektródalappal rendelkezik, ami csökkenti az energiafogyasztást. Az alacsonyabb fogyasztás és a kevesebb lemez miatt ez a gép az Enagic egyik „indító” modelljének számít. Erős Kangen vizet, Kangen Water ® , semleges vizet, szépségvizet és erős savas vizet állít elő.

Szuper könnyen használható

Egyetlen gombnyomással hozzáférhet a kiválasztott 4 víz bármelyikéhez. A készülék megerősíti a kiválasztott vizet, és pillanatok alatt egészséges, ionizált vizet állít elő. A JrIV az LCD-panelen megjelenő üzenettel és hangjelzéssel értesíti Önt, ha eljött a vízszűrő cseréjének ideje.

4 titán lemez

A JrIV négy tömör elektródalappal rendelkezik, amelyek csökkentik az energiafogyasztást. A tömör platina bevonatú titán lemezeknek köszönhetően ez az egység továbbra is képes erős savas és erős Kangen vizeket előállítani. Az alacsonyabb fogyasztás és a kevesebb lemez miatt ez a gép csak egyedülállóknak vagy pároknak ajánlott.

Elektrolízisfokozó tartály

Az elektrolízisfokozó beépített tartálya megkíméli Önt az erős savas víz és az erős Kangen víz előállításához szükséges elektrolízisfokozó behelyezésétől, és lehetővé teszi olyan víz folyamatos és folyamatos előállítását, amelyek kiváló hatásúak.