Az ANESPA DX egészséges ionizált ásványvíz folyamatos áramlását állítja elő. Új, nagyobb kerámiapatronnal, amely majdnem 100%-ban eltávolítja a csapvízből a klórt és egyéb káros anyagokat, és biztonságos, hidratáló ásványi anyagokat ad hozzá, amelyek egészségesek a bőr és a haj számára. Élvezze a kellemes zuhanyozást vagy fürdőzést az ANESPA DX forró forrásvízben!

Az Ön otthoni fürdőrendszere

Kényeztesse magát egy megnyugtató meleg tavaszi élményben az ANESPA DX-el! A bőséges ásványvíz áramlásnak és a pihentető masszázs zuhanyfejnek köszönhetően fürdőszobája azonnal megnyugtató meleg forrás oázissá változhat. Létrehoz: Ásványi ion vizet fürdőkádhoz vagy zuhanyozáshoz.

Eltávolítja a káros anyagokat

A patronos tisztító rendszer hatékonyan távolítja el a klórt és a baktériumokat, friss, élénkítő érzést hagyva maga után. Óvja érzékeny bőrét a csapvíz káros hatásaitól. Aktív szénszűrő Futama-kerámia belső szűrő.

Ásványi ionos víz

Természetes hőforrás-összetevők és ásványi anyagok keverékét tartalmazza, így azt az érzést keltve, hogy egy kellemes hőforrásban gyönyörködik, és kihasználja az ásványi ionos vizet. Pihenj és élvezd!