Vízkezelő gépek, ár

A készülék rendkívül egyszerűen felszerelhető a konyhai vízcsapra. Minden vízcsaphoz egyszerűen illeszthető, és a vízcsap eredeti funkciója is használható. A Kangen vízgép használata és üzemeltetése egyszerű. Bizonyított hatása, miatt óriási sikere van világszerte.
Az Enagic Kangen Water a legjobb minőségű vízkezelő berendezés a nemzetközi piacon! Mondhatni, hogy saját gyógyforrás a konyhában!
Ráadásul ez azon kevés dolgok egyike, amivel Ön őszinte szívvel, rendkívül sokat segíthet családjának, másoknak és önmagának!
Élvezze Ön is ezt a rendkívüli hatást, amire ez a víz képes és tegyen még többet egészségéért! Gyógyuljunk meg könnyedén! A készülék ára 2.814 € (németországi ár)


Fontosabb tények a Kangen géppel kapcsolatban

 • Minősége miatt egyedülállóan orvosi műszernek minősül
 • 5 év teljes garancia, minimum 20 évre tervezett működés
 • Audio útmutató, azaz a készülék “beszél”
 • Automata öntisztító tulajdonság + teljes belső tisztítási program
 • Nagyon könnyen kezelhető, megtanulható
 • Praktikus asztalra tehető kivitel
 • Hétféle víz előállítása öt különféle funkcióra! (ivás, főzés, fertőtlenítés, bőrbetegségek, vegyszertelenítés, tisztálkodás)
 • Az ionizáló felület mérete döntően befolyásolja az elkészült víz antioxidáns képességét és lúgosságát. Lúgosító készülék választásnál gyöződjön meg arról, hogy a vízet ionizáló felület minél nagyobb legyen! Ugyanis ha kisméretű a cella, akkor a víz nem éri el a kívánt pH/ORP értéket.
  Hogy miért? Mert az ionizáció hatásossága a feszültség és az áramerősség által meghatározott teljesítménytől függ. Mivel érintésvédelmi okbóll az elektrolízishez használható feszültség max. 48 Volt lehet, és a víz ellenállása is adott így a nagyobb áramerősséget műszakilag csak nagyobb elektródafelülettel lehet elérni.
  Amennyiben a víz ellenállását extra ásványi sók pl: kalcium, magnézium hozzáadásával csökkentjük, akkor kisebb elektródafelület is elégséges (megj.: csak kalcium hozzáadásával a víz lúgosabb lesz.) A Kangen SD 501 ionizátor készülék nem ad a vízhez semmilyen extra anyagot a kívánt lúgosság eléréséhez.
 • Talán nem is gondolta, de a Kangen vízgéppel Ön a háztartásában használt kemikáliák nagy részét is kiválthatja, és helyettesítheti azokat a barátságos vízzel! De csak a Kangen modell esetében, mivel más gépek nem tudnak nagyok erősen savas és nagyon erősen lúgos vizet előállítani. Ezt a Kangen modell esetében egy szabadalmaztatott egyedi “elektrolízis javító eljárás” teszi lehetővé. Megkímélheti kezét, tüdejét, és a környezetet! Miért? Mert vizet fog használni, adalékanyagok nélkül!

Felkészült a jó egészségre?

Hozzon egy döntést, és igya Ön is a Kangen vizet! Keressen meg, jöjjön el a bemutatóra, váljon gyorsan Kangen tulajdonossá! Meglátja, könnyen “megfertőz” vele majd másokat is!
Bizonytalan? Hihetetlen ez az egész történet? Tekintse meg a Kangen víz fogyasztóinak fantasztikus gyógyulásait a Videóink között!

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.