Viszonteladóknak

A készülék rendkívül egyszerûen felszerelhetõ a konyhai vízcsapra. Minden vízcsapra illeszthetõ, és a vízcsap eredeti funkciója is megmarad. A Kangen vízgép nagyon könnyen használható, könnyen megengedhetõ az ára és bizonyított a hatása, emiatt óriási sikere van világszerte. Ráadásul ez azon kevés dolgok egyike, amivel Ön õszinte szívvel, rendkívül sokat segíthet családjának, másoknak és önmagának!
Az Enagic a legjobb minõségi víztisztító berendezés
Még azt is elérheti, hogy Önnek ingyen legyen. Ehhez mit kell tennie? Kérje személyes üzleti tervét melyet személyes megbeszélés alkalmával mutatunk be. A lényeg az, hogy a gépet nem kell hagyományos módszerekkel reklámozni, sem házalni vele. A “víz” az ami eladja a gépet. Nagyon egyszerű. Aki elkezdi inni a Kangen vizet az hamar ráébred hogy enélkül lehet ugyan élni, de nem érdemes. Akit “elcsábított” ezzel a vízzel az mindent el fog követni hogy folyamatosan hozzájusson ezért csak idő kérdése és gépvásárlásra szánja el magát. Az óriási egészség változás az ami a döntését erősíti majd. (ha ezt már eléri, akkor viszont semmi sem menti meg attól, hogy utána az árát többszörösen megkeresse) Gyógyuljunk meg, vagy érezzük ezt a csodálatos hatást, amire ez a víz képes!

Fontosabb tények a Kangen géppel kapcsolatban

 • Minõsége miatt egyedülállóan orvosi mûszernek minõsül
 • 5 év teljes garancia, 20 évre tervezett mûködés
 • Audio útmutató, azaz a készülék “beszél”
 • Automata öntisztító tulajdonság + teljes belsõ tisztítási program
 • Nagyon könnyen kezelhetõ, megtanulható
 • Praktikus asztalra tehetõ kivitel
 • Hétféle víz elõállítása öt különféle funkcióra! (ivás, fõzés, fertõtlenítés, bõrbetegségek, vegyszertelenítés, tisztálkodás)
 • Az ionizáló felület mérete döntõen befolyásolja az elkészült víz antioxidáns képességét és lúgosságát. Lúgosító készülék választásnál gyözõdjön meg arról, hogy a vízet ionizáló felület minél nagyobb legyen! Ugyanis ha kisméretû a cella, akkor a víz nem éri el a kívánt pH/ORP értéket.
  Hogy miért? Mert az ionizáció hatásossága a feszültség és az áramerõsség által meghatározott teljesítménytõl függ. Mivel érintésvédelmi okbóll az elektrolízishez használható feszültség max. 48 Volt lehet, és a víz ellenállása is adott így a nagyobb áramerõsséget mûszakilag csak nagyobb elektródafelülettel lehet elérni.
  Amennyiben a víz ellenállását extra ásványi sók pl: kalcium, magnézium hozzáadásával csökkentjük, akkor kisebb elektródafelület is elégséges (megj.: csak kalcium hozzáadásával a víz lúgosabb lesz.) A Kangen SD 501 ionizátor készülék nem ad a vízhez semmilyen extra anyagot a kívánt lúgosság eléréséhez.
 • Talán nem is gondolta, de a Kangen vízgéppel Ön a háztartásában használt kemikáliák nagy részét is kiválthatja, és helyettesítheti azokat a barátságos vízzel! De csak a Kangen modell esetében, mivel más gépek nem tudnak nagyok erõsen savas és nagyon erõsen lúgos vizet elõállítani. Ezt a Kangen modell esetében egy szabadalmaztatott egyedi “elektrolízis javító eljárás” teszi lehetõvé. Megkímélheti kezét, tüdejét, és a környezetet! Miért? Mert vizet fog használni, adalékanyagok nélkül!

Enagic Kangen LevelUk 501 orvosi víztisztító berendezés További részletek

 

Viszonteladók jelentkezését várjuk

A Kangen készülék gyártója az Enagic Co. Ltd. japán magánvállalat. A vállalat elnökének filozófiája egyszerû:

A boldogság akkor érhetõ el, ha a testi egészség, a pénzügyi egészség, és a szellemi egészség egyidõben valósul meg.

Az utolsó adott, mivel Ön ezt az oldalt olvassa. Az elsõ kettõ viszont elérhetõ a Kangen vízgép segítségével!

A víz-ionizátor gyártó iparágban hatalmas presztizsnek örvendõ vállalat világviszonylatban is a legelismertebb, a kitûnõ minõség és a zárt gyártási rendszer miatt. Nem hatalmas szériákban, hanem teljesen kézzel készített egyedi minõségû darabokban gondolkodnak, ahol minden egyes legyártott, beállított és szigorúan tesztelt készülék egy adott mérnök kézi munkája. Emiatt egyedülállóan 5 év korlátozás nélküli garanciát kap rá! A készülék az ionizátorok “Cadillac”-je. A 35 éves vállalat töretlen sikere ennek a berendezésnek köszönhetõ. A készülék most megérkezett Európába, és ezzel végre Európa is eséllyel szállhat be a japánok által évtizedek óta minden évben megnyert versenybe: Ki az egészségesebb, ki él tovább?

A Kangen LeveLuk SD 501 berendezés a technológia csúcsát jelenti.

Ezek nem üres szavak, ez nem csupán reklámszöveg, ezzel a géppel nagyon komoly eredmények érhetõek el az egészségjavulás terén, a gép kiváló minõsége, megbízható, stabil mûködése miatt. Én személy szerint soha nem érném be egy olcsó taiwani, kínai, netán szintén japán másolattal. Engem ebben nem érdekel az ár, a marketing, csak az eredmények és csak a minõség.

Felkészült a jó egészségre?

Hozzon egy döntést, és igya Ön is a Kangen vizet! Keressen meg, jöjjön el a bemutatóra, váljon gyorsan Kangen tulajdonossá! Meglátja, könnyen “megfertõz” vele majd másokat is!
Bizonytalan? Hihetetlen ez az egész történet? Tekintse meg a Kangen víz fogyasztóinak fantasztikus gyógyulásait a Videóink között!

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.