Tulajdonságok

MI A KANGEN VÍZ?

A Kangen víz, egy berendezés által normál csapvízből szűrt és átalakított Elektrolízisvíz, amely szervezetünket támogató lúgos és antioxidáns hatásával vívta ki a világ elismerését. A berendezés a tiszta lúgos ásványi vizet különválasztja a szervezetre ártalmas savas víztől úgy, hogy a szervezet számára fontos ásványi anyagok a vízben maradnak, de a szennyeződések, klór, hormonok és egyéb nem kívánatos anyagok kiszűrésre kerülnek . Ezt a folyamatot a Kangen vízberendezés valósítja meg. Kezdetben a Kangen víz csak kórházi terápiaként volt hozzáférhető, ma bárki számára elérhető!

MITŐL LÚGOS A VÍZ? MITŐL LESZ IONIZÁLT?

Ez a készülék a rajta keresztül áramló vizet elektronokkal tölti fel, ezt nevezzük ionizációnak. Ettől a folyamattól a víz könnyen leadható elektronoktól bővelkedővé válik, azaz antioxidáns hatása lesz. Többségükben ezek a mobilis elektronok fogják szervezetünkben semlegesíteni a szabad gyököket, mely gyökök így nem a szervezetünk sejtjeitől rabolnak elektronokat degenerációt okozva (pl. mutáció, öregedés, stb.).

Mintegy mellékhatásként a víz lúgos kémhatásúvá válik, mely jó oldószer lévén segít az egyes szervezetben lerakódott salakanyagok feloldásában, és eltávolításában. A víz klasztermérete is kisebb lesz, így könnyebben bejut a sejektbe, ill, oxigénben dúsabbá is válik az elektrolízis során.
Szabad gyökök

Az oxigén az életünk alapja, az emberi élet egy folyamatos oxidálódás, égés. Így el is égünk, rozsdásodunk. Az emberi test, ha elsavasodik, élettanilag ugyanúgy néz ki, mint egy savas közegben tartott vaslemez. Ugyanolyan rozsdás.

A szabad gyök jellemzője, hogy elektron hiányos, azaz instabil és hozzákötődik biológiai molekulákhoz, például az egészséges sejtekhez, onnan saját stabilitása érdekében elektront lop, így tönkreteszi az élő sejteket. Ezek a szabad gyökök, melyek nevüket onnan kapták, hogy páratlan elektronkötéseket tartalmaznak, azaz könnyen tapadnak, kötődnek.

A belélegzett oxigén egy része, kb. 2%, aktív oxigén, szennyezett levegő esetén ez akár 20% is lehet.

Ugyanakkor az élet során, a sejtek hulladékaival együtt szintén keletkeznek szabad gyökök, az oxidációs folyamatok révén.

A szervezet megtanulta uralni ezeket a szabad gyököket, azonban amikor több képződik, mint amennyit le tud kötni, és egyre kevesebb a megkötő elem, akkor jön a baj. Mai életünk arról szól, hogy egyre több szabad gyök keletkezik és egyre kevesebb megkötő elem.

Az antioxidánsok (C-vitamin, E vitamin, béta karotin) segítenek megkötni a szabad gyököket, illetve a bázikus jellegű ionizált víz, mely magas redox potenciállal, azaz szabadgyök megkötő képességgel rendelkezik.

Az ionizált bázikus víz

Franciaországban létezik egy forrás Lourdes-ben, amelyet az élet és fiatalság forrásának neveznek. A környéken élők, akik rendszeresen fogyasszák ezt a vizet tényleg egészségesek, fiatalosak. Sokan vizsgálták már évtizedeken át, de semmi különlegeset nem fedeztek fel, míg dr. Sira Hata Nakasone, japán kutató rá nem jött, hogy amellett, hogy bázikus (pH9) jellegű, nagyon komoly antioxidáns hatása van, azaz megköti a szabad gyököket az emberi szervezetben.

Egy hasonló hely található még Németországban is, illetve források Afganisztánban, stb….

Otthon használatos berendezése kiszűri az egészségre káros szennyeződéseket, majd megemeli a víz pH értékét és redox potenciálját, azaz szabadgyök megkötő képességét. Mindezek mellet a vízmolekulák fizikai mérete nagyságrenddel kisebb lesz. Így igazából három dolgot ér el, egyfelől a bázikus jelleg sikeresen semlegesíti napjaink elsavasodását, ami talán még fontosabb a szabadgyök megkötő képessége egy nagyságrenddel jobb, mint bármely C, vagy E vitaminé, harmadsorban kisebb fizikai mérete miatt egyből felszívódik, ha az ember megissza, nem fut át rajta a víz, hanem a szervezet hidratálódik.

Felismerve az ionizált bázikus vízben rejlő lehetőségeket, Japánban és Dél-Koreában amellett, hogy „nemzeti” ital, minden kórházban, klinikán, szanatóriumban, egészségügyi intézményben „alapfelszereltség”. Japánban gyógyszerként alkalmazzák.

Ott ilyen vizet fogyasztva tömegesen gyógyulnak a már rég óta fennálló krónikus betegségek, az ilyen vizet fogyasztók nem ismerik a „civilizációs” betegségeket, akinek volt, annak is elmúlt. Tudni kell, nem a víz gyógyít, hanem az önregeneráció, az öngyógyítás. A szervezet meg tudja magát gyógyítani, mert önszabályzó, azaz úgy állítja saját működését, hogy mindig alkalmazkodik a környezeti feltételekhez, magában hordozza a szabályzás információját. Az emberi szervezeten nincs mit, és hogyan állítani, ő tudja, mit kell tennie. Feltéve, ha hagyjuk, mert ha tönkre tesszük, elsavasítjuk, állandóan próbáljuk megerőszakolni, akkor nem tud helyesen működni, azonban ha engedjük működni, akkor él.

Víztisztító vagy bázikus ionizáló?

Európában inkább a fordított (reverz) ozmózis elven működő berendezést engedik forgalomba helyezni, így van is valami, meg nincs is.

Hiszen ez a két dolog teljesen más.

A fordított ozmózis akkor jön létre, amikor elválasztunk két különböző koncentrációjú oldatot. Minél nagyobb az anyagok koncentrációkülönbsége, annál nagyobb az ozmotikus nyomás.

A fordított ozmózis során a tiszta víz áramlik külső nyomás hatására a félig áteresztő rétegen keresztül a magasabb koncentrációjú oldatból (szennyezett víz) az alacsonyabb koncentrációjú (tiszta víz) felé. Gyakorlatilag egy szűrés történik.

A membrán olyan szűrőnek fogható fel, amelynek nyílása 0,0001 mikron, vagyis a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb, így azok nem tudnak átjutni. A szűrés előnye, hogy bármilyen szennyezett vízből tudunk ivóvizet előállítani. A szűrés hátránya, hogy szinte semmi nem marad a vízben, így az gyakorlatilag desztillált víz. Ekkor pH értéke 5, azaz erősen savas, százszor savasabb, mint a semleges (pH7) víz. Hogy mégis fogyasztható legyen, ásványi anyag patronnal visznek be ásványi tartalmat.

Az ionizált bázikus vizet előállító berendezés szerepe teljesen más. Itt nem a szűrés a fő cél, hanem a bázikus ionizált víz előállítása. Ehhez van egy alapvető szűrés a tiszta víz előállításához, mely 0,1-0,01 mikron nagyságrendű, így azonban a kívánt ásványi anyagok benn maradnak, majd az elektrolízis valósítja meg az ionizálást, illetve a kisméretű molekula szerkezetet. Míg a víztisztításnál egy ásványi anyagokban gazdag (?) italt kapunk, addig itt egy kis molekulaméretű, bázikus és erőteljesen szabadgyök megkötő folyadékot. A kettő nem hogy nem ugyanaz, de össze sem lehet őket hasonlítani.

Hogyan állítsuk meg a savasodást

Napi stresszes életünk mellett, a környezeti szennyezésen túl, naponta literszámra isszuk a kávét, esszük a finomított fehér cukrot, túl előkészített ételeket eszünk, mesterséges adalékok, színezékek, hidrogénezett növényi zsírokat viszünk be, és mindezt folyamatosan.

Nem is csoda, hogy szervezetünk az utolsó leheletéig küzd az életért, feláldozva mindent, ami eddig fontos volt, így beleegyezik abba, hogy emésztési problémáink legyenek, csontritkulás, túlsúly, csontfájdalmak, izomfájdalmak, szív és keringési rendszer problémák, és az összes „civilizációs” betegség.

A bennünk élő paraziták, baktériumok, vírusok nagyon szeretik, az elsavasodott szervezetet, jól megélnek benne, azonban ha visszaáll a természetes enyhén lúgos érték, akkor elpusztulnak.

Az elsavasodás megállításának alapvető módszere a táplálkozás megváltoztatása. Fogyasszunk bázikus jellegű ételeket. Ajánlott a 80-20 arány, azaz 80% bázikus, és 20% savas táplálékok fogyasztása. Hol vagyunk mi ettől? Fényévnyire.

Bázikus hatást kifejtő táplálékok:

Zöldségek: fokhagyma, spárga, erjesztett zöldségek, vízi torma, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, fehérrépa, leveles kel, uborka, fejes saláta, gombák, hagyma, petrezselyem gyökér, borsó, zöldpaprika, tök, tengeri algák, spirulina.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avocado, banán, sárgadinnye, cseresznye, ribizli, datolya, füge, szőlő, grapefruit, dinnye, nektarin, narancs, citrom, körte, ananász, áfonya, mandarin, paradicsom, trópusi gyümölcsök, görögdinnye.

Protein: cottage cheese, csirke mell, joghurt, mandula, gesztenye, erjesztett tofu, lenmag, tökmag, napraforgómag, köles, dió, tojás.

Egyéb: fahéj, minden fűszer, mustár, chili, tengeri só, lecitin, probiotikus kultúrák, zöld tea, herbál tea, ginzeng tea.

Savas hatást kifejtő táplálékok: összes növényi olaj, akár frissen sajtolva, akár finomított formában, az összes hús a csirkemell kivételével, minden formában az alkohol, minden tejtermék a joghurtot kivéve, minden sajtféle, szinte minden víz legyen az csapvíz, vagy palackozott víz, minden üdítő, a fehér finomított élelmiszerek (liszt, cukor), krumpli.

Mint látható nem az a fontos, hogy magának az élelmiszernek milyen a savassága, hanem, hogy a szervezetben milyen reakciót vált ki, a reakció eredményeként a szervezet savasodik vagy alkáli jelleget ölt

Az alábbiakban a Kangen Víz tulajdonságait mutatjuk be. Amennyiben bámilyen kérdése van a Kangen Vízzel kapcsolatban, szívesen várjuk érdeklődését vagy jöjjön el személyesen ingyenes bemutatónkra!

Kangen Víz

A víztisztítók nem változtatják meg a víz kémhatását, és a víz alapvető oxidáló tulajdonságát! Csak a klórt és a szennyeződéseket szűrik ki belőle, esetleg magnetizálják (pl. pí-víz), oxigenizálják azt, de sajnos nem ez amivel igazán értékessé tehetjük vizünket. A tisztított vízzel elérhető pozitív egészségügyi változásokat a klór és egyéb szennyeződések kiszűrése okozza, de ennél többet is tudhat a víz! Hogy hogyan, azt most megtudhatja:

A KANGEN VÍZ A LEGJOBB ANTI-OXIDÁNS !

A “szabad gyök” és “anti-oxidáns” kifejezések sokunk számára ismerősen csengenek, de vajon tudja, hogy valójában mit is jelentenek?

A szabad gyökök instabil oxigén atomok, amelyek oxidációt idéznek elő szervezetünkben, ezzel felgyorsítva az öregedési folyamatot. A szabad gyökök mindenhol jelen vannak, elkerülésük lehetetlen, de a mai felgyorsult, eltorzult életvitelünk mellett még inkább oda kellene rájuk figyelnünk. Jelenlegi mindennapi táplálkozásunk is nagyban hozzájárul a szabad gyökök pusztító hatásához. Hogy bemutassuk a szabad gyökök működési elvét, gondoljunk egy felszeletelt almára. Ahogy a levegőben levő oxigén kapcsolatba kerül az almaszelet felületével, az alma megbarnul. Hasonló a helyzet, amikor egy fémet a szabadban hagyunk, az elkezd rozsdásodni. Ez az oxidáció, és pontosan ez az a folyamat, ami megállás nélkül zajlik az Ön szervezetében is, jelen pillanatban is. A Kangen víz segít ezt az oxidációt lényegesen lelassítani.
A Kangen víz egy rendkívül hatásos, könnyen felszívódó anti-oxidáns! A Kangen víz lényeges szerepet játszik az optimális egészség fenntartásában, a szabad gyököket semlegesítő képességének köszönhetően. (Ez csupán egy képessége a sok közül!) Fogyasztása lelassítja az öregedési folyamatot, így a rendszeres fogyasztása a legjobb dolog, amit a fiatalság fenntartása érdekében tenni lehet. Nem az örök fiatalságról beszélünk, hanem az emberhez méltó, betegségektől és fájdalmaktól mentes létezésről, amit Ön is megérdemel! Semmi egyéb módszer, terápia nem hasonlítható a Kangen víz anti-oxidáló előnyéhez. Semmilyen más táplálék nincs, ami ennyire hatékony anti-oxidáns lenne. Ez az, amit nem tudtunk eddig. Ugye itt volt az ideje, hogy Ön is megismerje?

A KANGEN VÍZ LÚGOSÍT IS !

Miért olyan fontos a lúgosítás? Az optimális egészségi állapot megőrzése érdekében a testünk minden alkotóelemének az ő természetes lúgos egyensúlyi helyzetében kell lennie. Ennek ellenére testünk érzékeny pH egyensúlyát gyakran felborítja a stressz, a feldolgozott és finomított élelmiszerek fogyasztása, vagy a savas folyadékok (cukrozott üdítők, ásványvizek, gyümölcslevek, alkoholos italok) bevitele a szervezetbe. De a nem megfelelő, azaz savas folyadékok bevitele mellett további nagy problémát okoz a túl kevés folyadék bevitele is, azaz a dehidratáció.
Reform gondolkodású orvosi körökben jól ismert és elismert tény, hogy a túlsavasodott szervezet nagyon sok közismert betegség alapvető forrása, ilyen betegségek többek között az elhízás, a cukorbetegség, a csontritkulás, a rák valamint a magas vérnyomás, izületi fájdalmak, érelmeszesedés, és a lista sokáig folytatható tovább.

A Kangen vízgép által előállított ivásra szánt víz pH értéke 8.0 és 9.5 között állítható, így képes elsavasodott szervezetünket az egészséges lúgos állapotba visszaállítani. Ellensúlyozza az általunk nap, mint nap fogyasztott savas ételek és a környezetünk káros hatását. Lényegében beállítja az Ön szervezetének egészséges és természetes egyensúlyát, mivel segít neki a savak semlegesítésében, és antioxidáns tulajdonsága miatt ezzel egyidejűleg csökkenti a szabad gyökök káros hatását és az oxidációt.
Változtasson a vízén, változtasson az életén! Váltson Kangen vízre!

HIDRATÁLJON KANGEN VIZZEL !

A Kangen víz technológia megváltoztatja az ivóvíz arculatát, szerkezetét. Először is a víz tisztításra kerül. Utána elektronikus átalakítás (ionizálás) következik, így a víz kisebb vízmolekula csomókat alkot, formál, és ezáltal válik sokkal könnyebben felszívódásra képessé. Ennek köszönhetően szervezete minden zugát, szögletét részét szuper hidratálttá teszi.
Tudta, hogy sokunk dehidratált (azaz vízhiányos) annak ellenére, hogy 2-3 liter ásványvizet iszik meg? Ez mind az ásványvizek elégtelen felszívódásából adódik! Érezte már, amikor a megivott folyadék kellemetlenül lötyögött a hasában? A lúgos, ionizált, anti-oxidáns Kangen víz nem ilyen, mert szinte azonnal felszívódik! Imádni fogja inni! Szó szerint megízlelheti a különbséget! Semmilyen más fajta víz nem képes ilyen fokú hidratálásra, és ennek eredményeként a Kangen víz készíti elő legjobban a szervezetet, hogy sejtjei felszívják a fontos vitaminokat, tápanyagokat. A technológia nem új, negyven éve létezik, Japánban 1965 óta használják gyógyításra. Nincs mellékhatása, és milliók fogyasztják ma is. Talán emiatt világelső Japán az egészség terén?
Az emberek egészségesebbnek érzik magukat amikor Kangen vizet isznak, ami arra ösztönzi őket, hogy több és több vizet igyanak és ennek eredménye egy jól hidratált, szabad gyököktől mentes egészséges, lúgos szervezet. A megfelelő víz, azaz a Kangen víz fogyasztásával óriási egészségi javulást tapasztalhat, igen gyorsan.

Ez még akkor is így lesz, ha már esetleg évek óta tisztított vizet, pí-vizet, magnetizált, oxigenizált, vagy más egyéb vizet fogyaszt.

Itt az igazságot írtam le a Kangen vízről. (Ebben a rövid leírásban nem említettem, és nem is fejtettem ki részletesebben a víz sejtszintű méregtelenítő hatását, és a vastagbél tisztító képességét.) Én sem hittem el egyből mindent! Ma viszont már nemcsak hiszem, hanem tudom is. Ha kíváncsi azon emberek véleményére, akik fogyasztják ezt a vizet, keresse fel a Kangen víz híroldalát http://www.kangenhirek.hu

De még jobb, ha rászán egy kis időt és megtisztel azzal, hogy részt vesz a következő bemutatónkon. Ott tudjuk igazán átadni azt a nagyságrendet, amire ez a technológia képes mind a testi egészség, mind a pénzügyi egészség terén!

Köszönöm szíves figyelmét.
Katona Ottó

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.