Személyes élménybeszámolók

Elsőként, engedje meg hogy elmeséljem az én történetem, megismerkedésem a Kangen vízzel. 2008 decemberében találkoztam a KANGEN szóval életemben először.

Egy barátom hívott meg egy előadásra úgy hogy nem árult el a témájáról semmit, mert tudta hogy előitéletekkel fogom fogadni, és esetleg el se megyek. Ismert annyira, hogy tudta azt is hogy nagyon fogok rá haragudni ha olyan dologra pazarlom az időm ami felesleges. Képzeljék el, az előadás után boldog voltam hogy megismerhettem valami újat, de ugyanakkor szomorú voltam, hogy eddig ezt “eltitkolták” előlem.

Akkoriban volt egy prémium kategóriájú saját tulajdonú autóm. 2 hónappal az előadás után eladtam. Hogy miért? Mert az előadás ráébresztett arra hogy mennyivel fontosabb dolgok vannak az életben annál hogy milyen autóval járunk. És ez már a második lépés volt azon az úton amin elindultam. Az első az volt hogy változtattam azon amit addig ittam. Természetesen Kangen vízre.

Az út során ráébredtem, hogy mennyi felesleges dologra költünk súlyos ezreket, százezreket. Éjjel nappal dolgozunk hogy szebb autónk legyen, drágább karóránk, nagyobb plazma TV-nk, de hogy az egészségünkkel mindaddig nem foglalkozunk amíg azt nem vesszük észre hogy betegek vagyunk, esetleg súlyos betegek. Így közeledve a 40 felé megtapasztaltam, hogy rengeteg ismerősömet, barátomat veszítettem el olyan betegségek miatt amelyek életmódváltással könnyedén megelőzhetők lettek volna. Most már tudom, hogy ez a víz hiányzott az életemből és az ő életükből is. Talán gyerekkoromban szerettem utoljára a vizet, mikor nyári napokon a kerticsapból ittuk a hűvös szomjoltó vizet. Szinte belém nevelték hogy a víz mosakodásra való, ha inni akarok ízesített vizet vagy tejet igyak. Én is Cola-n meg hasonló üdítőkön nőttem fel, pontosabban drágaságuk miatt inkább ünnepnapokon jutottam hozzá, de a szódavíz (klórozott csapvízből természetesen), a tej, a jaffaszörp mindennapi italom volt.
Na de visszatérve 2008 decemberéhez el kell mondanom, hogy az előadás arra volt jó hogy rámutatott mekkora átverés áldozata vagyok!

Áldozat, mert hiszek a reklámoknak, elhiszem hogy Coca Cola nemzedék vagyunk, elhiszem hogy a csapvíz egészséges, elhiszem hogy az ásványvizek kifejezetten hasznosak, elhiszem hogy a gyógyszereket azért kell szedni hogy meggyógyuljak betegségeimből. Ez mind hazugság! Persze nem vonom kétségbe hogy vannak olyan gyógyszerek melyek segítenek betegségeken, fájdalmakon, de közel 90%-uk semmi mást nem tesz mint becsapja szervezetünket és csökkentik a betegségünk tüneteit. A kiváltó okot legritkább esetben kezelik.

Legtöbb aktív korban élőnek ahogy nekem is még élnek a szüleim. Közel 70-80 évesek és már nagyon nem egészségesek. Gondoltam egyet és el kezdtem hordani édesanyámnak a Kangen Vizet. Hetente háromszor. Neki magas vérnyomása van talán tíz éve, migrénje kb 5 éve, magas koleszterin szintje közel két éve. Még számos egészségügyi gondja van, a lényeg hogy napi közel egy marék gyógyszert szed évek óta. A vízről annyit mondtam neki, hogy napi 3 L-t igyon belőle és cserélje le az ásványvizét erre. Mikor egyik hétvégén kérdeztem hogy van, csak lobogtatta a legutóbbi vérkép eredményét.
“-Ez mi?”- kérdeztem. ” -Hibátlan!” -mondta. Ilyen 7 éve nem volt. De a legjobb nem is ez, hisz engem sem érdekel milyen a vérképem, sokkal inkább az, hogy hogy érzem magam. Nos elmondható, hogy édesanyám február óta nem szed vérnyomására gyógyszert, a migrénjei teljesen megszüntek, és lényegesebben erősebb, terhelhetőbb lett.

Ekkor adtam el az autóm, majd vettem egy olcsóbbat és megvettem a KANGEN gépet. Életem legjobb befektetése volt. Míg az autóm értéke havi közel 60.000 Ft- ot esett, a gép csak ásványvíz és egyéb üdítők költségét számolva közel 20.000 Ft-ot segít megspórolni, de a gyógyszerek árát nem is említem. Érdekes, a Karácsonykor felbontott 2L-es Cola még mindig ugyanaddig van. Még a vendégeket sem kínálom meg vele.

Most hogy végre van saját gépem létrehozhattam ezt a weblapot is hogy hírdessem ennek a gépnek a nagyszerűségét, hírdessem hogy van még esélyünk, reményünk egy egészségesebb életre. Mióta ezt a vizet iszom, jobban odafigyelek arra hogy mit eszem, megszerettem a salátákat, gyümölcsöket, és hírdetem mindenkinek: Változtass a vizeden, változtass az életeden!

Katona Ottó

Íme néhány konkrét tapasztalat. Elérhetőségek bárkinek rendelkezésére állnak:
Én egy ingyenes bemutató alkalmával ismerkedtem meg a Kangen vízzel, ahol elmesélték, mire jó a víz. Mivel nekem már hosszú évek óta alvászavaraim voltak, emellett székrekedésem volt, arra gondoltam, kipróbálom a Kangen vizet. Napi rendszerességgel fogyasztom már tavaly szeptember óta és 1 hét után a székrekedésem teljesen helyrejött, az alvászavarom pedig kb.1 hónappal a víz fogyasztása után teljesen beállt. Azóta nem kell sem hashajtót, sem pedig altatót szednem, ami köztudott roncsolja a szervezetet. Így az életem teljesen kiegyensúlyozott lett, hála a Kangen víznek.
B. Z-né Csomád
Egy ismerősöm által kerültem kapcsolatba a Kangen vízzel, mivel neki van gépe és elmentem egy bemutatóra hozzá és segítséget kértem. Több, mint 10 éve szenvedek a magas vérnyomástól és napi szinten már 2 gyógyszert kellett bevennem, hogy ne legyek rosszul. Minden másnap járok azóta is az ismerősömhöz Kangen vízért. Ez tavaly decemberben volt, és két hónap után lassan, de kezdett vissza állni a vérnyomásom és az orvosom felügyelete mellett elhagyhattam a napi két gyógyszerből először felet majd fokozatosan mostanra már egyet sem kell szednem. Helyrejött a vérnyomásom. Ezúton is köszönöm az ismerősömnek, aki megismertetett a Kangen Vízzel.
P.L Csomád

Szórólap alapján mentem el az Edinához, mivel olvastam, hogy egy olyan vízzel foglalkozik, ami jó az alacsony vérnyomásra. Kipróbálás után és napi rendszeres 2 liter Kangen víz fogyasztással kb. 2 hónappal a víz folyamatos ivása után már nem kellett sok kávét és ehhez hasonló savas ételeket, italokat fogyasztanom, hogy valamilyen szinten ne szédüljek, és ne legyen fejfájásom. Ezért iszom most már január óta minden nap. Szervezetem beállt és kevésbé szenvedek a fejfájástól.
K. L-né Csomád

Az óvodában halottam a Kangen víz jótékony hatásairól. Mivel beteg nem vagyok, csak fáradékony a sok munkától, ezért elkezdem már tavaly augusztusban inni a vizet. Én azonban nem tudtam napi 1-2 litert meginni, csak 1-2 pohárral. Ma már tudom, hogy az is volt az oka a fáradékonyságomnak, hogy kevés vizet ittam. Mivel a Kangen víz érdekes, selymes, lágy ízű és itatja magát – mivel sejt szinten felszívódik – ezért folyamatosan szomjas voltam. Rászoktam másfél hét alatt a napi több mint 1 liter Kangen víz fogyasztására és azóta nem vagyok fáradékony és jobban tudok a sok szellemi munkámra odafigyelni.
Sz. M Csomád

Nekem az unokatestvérem foglalkozik a Kangen vízzel, de igazán nem hiszek az ilyesmiben. Kellett azonban valami megoldás, ami az ízületi gyulladásomra jó. Sokszor nem tudtam már mit csinálni a fájdalomtól. A fizikoterápia is csak pillanatnyilag használt. Ekkor mondta az unokatestvérem, hogy próbáljam ki egy hétig és nézzük meg, jobb lesz-e. Hát meglepődtem, mert 2 nap után kezdett csökkenni a fájdalom a vállamban, majd pár nap elteltével a lábamban is elmúlt a fájdalom és ennek már 4 hónapja. Azóta már napi rendszerességgel iszom meg a 2 litert és nem érzem meg az időjárás változást, nem kell kenegetni a vállam, kezem, sőt semmilyen fájdalom csillapítót sem szedek, ami már nem használt és a gyomrom is égett a sok gyógyszertől.
M.S-né Csomád

Nekem az iskolában mondták, és közben szórólapon is olvastam, hogy van egy olyan víz, ami kívülről a nagyon pattanásos arcomat helyre tudja tenni. Elmentem és megnéztem a Kangen gépet, mivel már a bőrgyógyászom is mondta, hogy kezdjek belülről lúgosítani majd így helyre jön az arcomon lévő sok pattanás és különböző allergia elmúlik tőle. Ezért meghallgattam a hét féle víz jótékony hatásáról szóló tájékoztatót és elkezdtem inni belsőleg a Kangen vizet, a 9.5ph-jút, és kértem a 2.5ph-jú vízből, ami külső kezelésekre van. Ezután hazamentem, és napi rendszerességgel spricceltem az arcom, legalább naponta 10-15 ször. 3 nap után a bőrömről elkezdek eltünedezni a pattanások, majd nem sokkal ezután az allergiám is eltűnt, de mellette naponta megittam a 2 liter 9.5 ph Kangen vizet. Most voltam a bőrgyógyásznál és elcsodálkozott, hogy mit tettem az arcommal, hogy ilyen szép lett. Csak a Kangen vizet ittam, külsőleg meg csak a 2.5 savassal locsoltam, ennek már másfél hónapja. Azóta, akitől hordom a vizet, megismertettem a bőrgyógyászommal és azóta a bőrgyógyász is csak a Kangen vizet mondja a betegeinek a külső illetve belső használatra. Azóta nem kell sminkelni magam és nem károsítom a bőrömet semmilyen kemikáliával.
S. N. Csomád
Férjem majdnem egy évtizede küzd izületi panaszokkal, e mellett reumás fájdalmai is vannak a kezében, lábában. Többször járt fizikoterápián, mely időlegesen javított a helyzeten, de 1-2 hét múlva visszatértek a fájdalmak, s egyre erősödtek. Szinte alig tudott már 2 óránál többet vezetni, autóba ülni, a gyulladás csökkentő gyógyszereket pedig nem bírta a gyomra. Másfél éve egy barátunk mondta, hogy vett egy vízberendezést és próbáljuk ki a vizet. Fiam két héten keresztül hordta napi 8 literjével a Kangen vizet. Férjem napi 3-4 litert megivott belőle (jó idő volt), s kb.10 nap múlva érezhetően csökkentek a tünetei. 1 hónap után 90%-ban megszűnt a fájdalom. Ez a helyzet állandósult, mivel 1 hónap kipróbálás után megvásároltuk a Kangen gépet, s már csak ezt a vizet isszuk, használjuk.
T. F. Erzsébet, Őrbottyán

Feleségemmel együtt nagyon egészségtudatosan élünk, ezért még így 70 felé is jó egészségnek örvendünk. Egy házi bemutatón ismertem meg közel egy éve a Kangen gépet és az általa előállított csodálatos vizeket. Két hét kipróbálás után megvásároltam a gépet, mivel Rózsika (a feleségem) több kisebb problémáját nagyon hamar megoldotta. Rendszeressé vált a széklete, energikusabb, csökkent a vérnyomása. Én minden erőfeszítés nélkül 4-5 kg-tól szabadultam meg 1 hónap alatt, bár nem voltam túlsúlyos, de így még jobb. Beljebb tudtam húzni a nadrágszíjat. Sok ismerősömnek segítek azóta, egyre többen isszák a Kangen vizet.
Sz. István, Vácduka

67 éves vagyok, egy kissé molett hölgy. Sokat dolgozom még ma is a kertben. Sok gondot okozott a napallergiám, vigyáznom kellett ezért főként nyáron. A fiamék másfél éve ismertettek meg a Kangen vízzel. Mivel egyébként is sok folyadékot iszom és megpróbálok egészségesen táplálkozni, elkezdtem inni rendszeresen a Kangen vizet. 1-2 hónap alatt eltűnt a napallergiám, fogytam 1 hónap alatt 6 kg-ot (több éve semmilyen kúrával nem tudtam tartósan fogyni), s ezt a súlyt azóta is tartom. Nem kell vízhajtót szednem, nagyon jó az erőnlétem és a kedvem. Azóta is csak nagyon ritkán ittam más folyadékot.
T. Istvánné, Őrbottyán

Egyik barátnőmnek van Kangen gépe, nála voltam egy bemutatón. Ez másfél éve volt. Előtte sok kólát ittam. Mivel abbahagytam a dohányzást, felszedtem pár kg felesleget. Mivel nagyon ügyelek az alakomra, zavart a dolog. Elkezdtem a vizet inni, s 1-2 hét múlva leadtam 2-3 kilót, feltűnően jól bírtam a 3 műszakos munkát a szalag mellett, jól alszom azóta is és persze kólát csak a polcokon látok, már nem kívánok mást inni a Kangen vízen kívül, ha mégis erre kényszerülök, nagyon rossz az italok íze, még hányingerem is volt. Ez már az én vizem marad.
L. Gabriella, Őrbottyán

Páromnak hosszú évek óta ekcémája van, teste több részén. három hónapja ismertük meg a Kangen vizet. Javaslatra az erős savas (2.5 ph-jú) formáját kezdte el párom alkalmazni a beteg felületre. Naponta kétszer, reggel és este alaposan beáztatta és hagyta megszáradni, ill. felszívódni. Kb. 1 hét után jelentős javulás kezdődött el, mára alig látszik az ekcéma nyoma. Persze párhuzamosan isszuk a napi 2 l Kangen (9.5 ph-jú) vizet is. Külsőleg és belsőleg gyógyít ez a víz. Most vásároltam meg a gépet is.
H. Károly, Veresegyház

Nagyon száraz a bőröm és mivel elég sovány vagyok, így 40 körül elég sok a ráncom. 8 hónapja ismertem meg a Kangen vízberendezés Szépségvizét, s elkezdtem napi szinten permetezni, ill mosni vele az arcom, dekoltázsom, sőt hetente egyszer egy fürdőt is készítettem ebből a vízből. Két-három hét múlva látványosan megszépült, kisimult a bőröm, élettel teltebb lett, ráncaim mélysége és mennyisége is csökkent. A hajam sem száraz, s nem korpásodik. Peresze a Kangen vizet iszom is azóta rendszeresen, hiszen nemcsak kívülről, belülről is hidratálni kell.
N. Györgyné, Erdőkertes

Éjszaka és fekvő állapotban egyre sűrűbben feljött a savam. Azt mondta az orvos, ez az ún. reflux betegség, nem gyógyítható, csak savlekötőkkel javíthatók a tünetek. 4 hónapja egyik ismerősöm mondta, hogy iszik egy nagyon jó vizet és másfél hónap vízivás után meggyógyult a gyomorfekélye minden fajta gyógyszer nélkül. Hát, gondoltam, én is kipróbálom, hátha jó lesz. Szinte el sem akartam hinni, hogy már1-2 nap múlva majdnem teljesen, 1 hét alatt pedig teljesen megszűntek a panaszaim, melyek azóta sem jöttek vissza. Nagyon hálás vagyok annak, aki hozzá juttatott a Kangen vízhez.
T. Sándor, Szada

Régóta szenvedek epeúti panaszoktól. Gyakran felpuffadt a hasam, alig tudtam levegőt venni. Nagyon sok olyan ételt nem tudtam megenni, amit egyébként szeretek. Fél éve a szomszédom hívta fel a figyelmemet a Kangen vízre. Egy hét alatt megszűntek emésztési gondjaim, s mára szinte mindent megehetek, amit előtte nem, persze mértékkel. Napi 2 liter Kangen vizet iszom.
Gy. Jánosné, Szada

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.