Összehasonlítás

Figyelem!
Tájékoztatjuk, hogy csak kizárólag a japán Enagic inc által gyártott berendezés tudja a Kangen vizet előállítani. Sok vízionizátor forgalmazó cég használja a “Kangen” szót terméke népszerűsítésére. Teszi ezt jogtalanul, hiszen a “Kangen” szó egy levédett márkanév, használata kizárólag az Enagic Inc. japán vállalat engedélyével lehetséges. Az Enagic úttörő munkát végzett a technológia megalkotásában, a vizek tudományos vizsgálatában, és évtizedes fejlesztés során tökéletesítette azt az orvosi tisztaságú anyagokat felhasználó technológiát, mellyel az “eredeti” Kangen víz előállítható.

A vízionizátor egy olyan műfaj, ahol két-háromszázezer forintért csak koreai, kínai gépet lehet kapni. Fontolja meg alaposan, mire adja ki a pénzét! Csakis 100%-ban japán terméket vásároljon, mivel jelenleg nincs más gyártó, aki igazán komoly minőséget tenne le az Ön asztalára. Nincs német, svéd, amerikai, vagy európai gyártó. Nekünk már van Kangen vásárlónk, aki megjárta a háromszázezer Forintos kóreai géppel! Olyan vásárló viszont nincs ezen a világon, aki a Kangen gépét kínai vagy koreai “gépre” cserélte volna!! (A Kangen gép ára (2.780 €) egyszeri befektetés legalább 20 évre)
Arra kérem tehát, alaposan fontolja meg döntését! Olcsó húsnak híg a leve. Üzletember vagyok én is. Ha lesz megfelelő minőségű (ár/érték arányú) termék, az elsők között leszek, aki forgalmazni fogja. Jelenleg nem tudok jobb terméket ajánlani, csak a Kangen SD501 ionizációs vízkezelő gépet.
Tehát nem érdemes a párszázezer Forintos kategóriában vadászni, mert egy-két évvel utána alaposan megbánja majd.

Ezen kijelentéseimnek határozott okai vannak, amelyeket röviden összefoglalok itt. Sok vásárló ugyanis, felbuzdulva a lúgos, antioxidáns víz csodálatos lehetséges előnyein, kutatásba kezdett, hogy megtalálja a legolcsóbb megoldást. Többen megtalálták, ők fél év, egy év múlva lesznek majd ügyfeleim.

Meg kell érteni, hogy ez nem vasaló, nem grillsütő, hanem egy olyan berendezés, amin nem a kényelmünk, hanem az egészségünk fog múlni. Emiatt nem érdemes valamit venni, csakhogy legyen egy ilyen berendezésünk, itt a legjobbat kell beszerezni, és a legjobb eredményeket elérni! Nem arról van szó, hogy “nekem jó a gyengébb is”. Arról van szó, hogy ezek a gépek az egészségre veszélyesek is lehetnek, ha azok nem megfelelő minőségűek, nem megbízhatóak!

Minden itt található állításom igazolható, és tényeken alapul, amiket Ön is megfigyelhet, megtalálhat. (Rosszabb esetben ki is próbálhat) Válogasson tehát szabadon az itt lent felsorolt igazságok közül. Minden kijelentés igaz és perképes.
Hogy merek tehát olyasmit állítani, hogy ez a gép a legjobb?? Pontokba szedtem.

Származás

Japán elismert világhatalom, a minőség, precizitás hazája. Nincs az európai piacon más gép, amit Japánban gyártottak volna. Létezik gép, amelynek néhány alkatrésze talán ott készült, de maga a gép egy koreai vagy kínai futószalagon látott napvilágot sok ezer és ezer társával együtt. Ne ábrándozzon… ismert már az olcsó kínai minőség, ha háztartási gépről van szó. (Persze pozitív kivételek lehetnek, de itt nincsenek.) Ha lenne Németországban, Svájcban gyártott berendezés, akkor lenne alternatívája, amit megvehet. De így sajnos nincs.

Modell

Konkurens gyártók oldalán gyakran található szlogen: ez a legújabb modellünk! Továbbfejlesztett, modernebb, javított konstrukció, stb…
MIRŐL BESZÉLÜNK?? Ez egy negyven éve bevált technológia, az alapjai most is ugyanazok: titánium elektróda platina bevonattal! Elmondom mit fejlesztenek tovább: a gyártási költségek csökkentését a minőség valamelyest megtartása mellett. Nem értékelem le a gyártók ebbéli erőfeszítését, de azt nem hagyom szó nélkül, hogy ezzel a fogyasztóikat félrevezetik, úgy állítva be ezt a területet, mint ahol “forradalmi” vagy “átütő” változások lennének lehetségesek. Ez nem a komputer-ipar! (Itt már minden gyártó 1960 óta tudja, miképpen lehet a vizet elektrolízissel bontani. Tudják, hogy jó minőségű és nagy tisztaságú, vastag platina lemezekre van szükség. A kutatásaik arra irányulnak, hogyan lehet a gépből a platinát és a titániumot kispórolni, mint a két legdrágább anyagot.)

A Kangen modell közel két évtizedes, és nincs rajta mit továbbfejleszteni, mert bevált, kiváló minőségű, tökéletes konstrukció. Tessék mondani, ha valaki egy 2008-as modellre azt mondja, hogy 20 évig üzemképes lesz, azt vajon mivel tudja bizonyítani? Gondolt már Ön erre? Mi ezerszám tudunk mutatni tizenöt éves berendezést, ami még mindig tökéletesen működik, de vajon ők tudnak??
Ha azt mondják, hogy az előző modell problémáit kijavították, akkor mit gondolhat az előző modell vásárlója? Mit gondol majd Ön, amikor kijön a szintén javított 2010-es modell, és netán megvette a 2008-ast??

Besorolás

A Kangen Leveluk SD501 gép orvosi műszer. Ez nem azért fontos, mint elsőre a legtöbben gondolnák. Azért fontos, mert ilyen tanúsítványt csak olyan berendezés kap, amely orvosi minőségű alapanyagokból készül el. Egyetlen más gép sem rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal, a forgalmazók félrevezetik Önt, nem tudják bemutatni a tanúsítványt! Mi büszkén megmutatjuk itt, több más tanúsítvánnyal együtt!

Gyártó

Megdöbbentő, szédületes, de igaz: néhány konkurens gyártónak még weboldala sincs!! Ha nem hiszi, nyomozzon!! Néhánynál talál egy a gyár által ígért minőséghez nem passzoló minőségű oldalt! Ön venne készüléket (akár hazai üzletben) olyan gyártótól, akiről még azt sem tudja, hol található? Netán olyan gyártótól, akinek láthatólag házilag barkácsolt weboldala van? A Kangen Leveluk SD501 gép gyártója az Enagic inc. A cégnek angol nyelvű és japán nyelvű oldala is van. Ezen kívül a cég németországi képviselete is elérhető ezen az oldalon. Emellett a Kangen Water kifejezérse többszázezer találat van elégedett fogyasztók oldalaival, beszámolóival. Köztük megtalálja majd a konkurencia hazug és lejárató oldalait is. Önre bízom a minősítést. Ha ellátogat az Enagic gyárba Osakába (oldalunkon megtalálható a youtube hivatkozás) Japán egyik legszigorúbb, legjobb minőségben felszerelt, legzártabb üzemét fogja látni.

Teljesítmény

Nézzünk néhány unalmas technikai részletet, amelyek közül az első a teljesítmény. Ez a gép 230W teljesítményű, ami három szobai villanykörtének felel meg. Kérem, ha három villanykörte van a szobájában, csavarjon ki kettőt!! Ezzel ugyanis megkapta a többi gép teljesítményét. Persze a marketing ügyes, és ezt előnyként is fel lehet tűntetni: kisebb lesz a villanyszámla. Csodálatos! tényleg kisebb lesz, évente háromszáz Forinttal. Cserébe gyengén lúgosított, alig-alig mikroszerkezetű vizet ihatunk. Ezek mérhető dolgok sajnos. Különösen egy-két év után! Tényleg olyan jó üzlet itt spórolni az árammal? Azt itt nem is írom le, hogy a nem megfelelő gépből akár mérgező víz is folyhat, de erről később még írni fogok.

Érzékeny részlethez érkeztünk. A Leveluk SD501 gép tartalmazza a legtöbb (már megfelelő mennyiségű) platinát a helyes ionizációhoz. Ez a felülett több, mint 1500 cm2, azaz két normál levélpapír nagyságának felel meg. Tükörsíma, orvosi minőségű platina, hét egyforma darabra vágva. Ezen halad keresztül a víz, és itt nyeri el azt a hatást, amiről már Ön is sokat tudhat.

Lássuk, mit tehet az a gyártó, aki csak tizedannyi platinával kíván dolgozni: először is a felületet leveszi a felére, harmadára. Ezután vékonyítja a lemezeket, és lyukacsossá, karistolttá teszi őket, hogy relatíve nagy felületet érjen el. Ez ismert technika (ha pl. festés előtt nem csiszoljuk meg a felületet, több festék kell, mert nagyobb a felület). Valóban nagy lesz a felület, de vajon mi történik a lerakódásokkal? Ki tudnak ürülni az apró résekben megtapadt szennyeződések? Nem tudnak! Egy-két év és oda a magas lúgos érték, oda az antioxidáns hatás jelentős része. Ez lesz az a pont, amikor, ha egyáltalán ezt észreveszi, új készülék után néz. Ha nem veszi észre, issza a hatástalan, de akár már egészségtelenné is vált vizet. (A platina réteg egy bizonyos elvékonyodás után leválhat a hordozó rétegről. A mesh-plate rendszerű gépeknél ez nagyon hamar bekövetkezik, a kiálló hegycsúcsok ugyanis gyorsan letöredeznek, platina darabokkal megmérgezve a vizet.)

Tisztítás

A Leveluk SD501 gép kétféle módon tisztítható, ami biztosítja, hogy beruházása életre szóló legyen. Öntisztítást végez, és külön is tisztítható belülről.
Az öntisztítást egy bizonyos mennyiség és idő után végzi. Ez egy harminc másodpercig tartó ciklus, amelynek során a vízcsapot nyitva kell hagyni, és a lerakódások a gépből távoznak. Ez a víz nem iható, és a gép ezt külön figyelmeztető hangjelzéssel jelzi. Ezt a vizet akár viráglocsolásra is használhatja ha nem akarja hogy kárbavesszen.

Az olcsóbb gépek (sajnos csak ilyen van) reklámjai azzal kérkednek, hogy a gépüknél nincs ilyen “felesleges” várakozás, mivel a gép folyamatosan tisztítja magát. Hogy mi történik a szennyeződésekkel, ami a folyamatos tisztítás során távozik? Ezt nem mondják el a reklámszövegben, de bizonyára már rá is jött: Ön megissza azokat a kifolyó vízzel együtt. Hazudni és mérgezni a profitért nem szép dolog.

A Leveluk SD501 gépet egyedülálló módon belülről is tisztíthatja, méghozzá olyan gyakran, ahogyan Önnek tetszik. (A gyár havonta javasolja.) Erre a célra egy külön olcsó (1 €/alkalom) tisztító szűrő használatos, amit csak egyszer lehet használni, de a benne levő citromsav a legmakacsabb lerakódással is elbánik, és használatával gépe teljesen megújul. A rendszeres tisztítás és az alapgép kiváló minősége az, ami életre szólóvá teszi az Ön berendezését, és megbízható egészséges vizet garantál.

Garancia

Normál esetben években mérjük, és ezt hasonlítjuk össze. Meghalljuk, hogy öt év garancia, és mindjárt nyugodtabbak vagyunk. Kevesekben merül fel azonban, hogy pontosan mire vonatkozik a garancia? A Leveluk SD501 gépnél Ön a gépre és a vízre egyaránt öt év garanciát kap. Ha nem megfelelő a víz, akkor is orvosolják a gépet, nemcsak akkor, ha egyáltalán nem jön a víz. Egy Német cég ígérete, ami mögött a Japán vállalat áll, számomra meggyőző. Személy szerint a hasonló kínai vagy koreai igéretekben nem hiszek. De nem kell hinnem sem, mert nem is ígérnek ilyet. Tessék utánajárni!

Vételár

Érdekes dolog, hogy az egészség megfizethetetlen, viszont a vízionizátorokat azért meg lehet fizetni. Az Ön egészsége döntően azon a vízionizátoron fog múlni, amiből a vizet issza. Jelenleg talán máson múlik, de ha elkezdi majd inni a Kangen vizet, akkor sok fog múlni rajta. Ha Kangen vizet akar inni, ami a lehető legjobb az Ön testének, akkor a Leveluk SD501 berendezést ajánljuk. Ha csak jobb vizet akar inni (az első egy-két évben), mint a csapvíz, akkor vegyen egy olcsó berendezést, és örüljön a pénznek, amit megspórolt, de számoljon a komoly egészségügyi kockázatokkal is, amit a konyhájába vitt vele! Gyűjtsön még hozzá az évek alatt, hogy Ön is megvehesse a saját Kangen gépét, mint néhány ügyfelünk.

ÖSSZEFOGLALÁS

Néhány ismérvet, szempontot adunk meg annak, aki komolyan utána akar járni a dolgoknak, és a megfelelő berendezést akarja megvenni. Ha oldalunkra tévedt, és kifejezetten a Kangen víz érdekli, elmondható, hogy ezt a vizet nem állítja elő bármilyen gép. Nézzük a fontos szempontokat:
Kangen víz jelentése “vissza az eredetihez” és ezt csak egyetlen gép állítja elő a hatalmas választék közül. Önmagában ez nem egy márkanév, ami lemásolható. Mégis sok ionizátor gyártó jogtalanul használja. Ön szerint miért használják? Talán mert a legjobbhoz akarnak hasonlítani? A “vissza az eredetihez” víz mindenkinek ajánlott, de azoknak különösen, akik komoly egészségügyi problémákkal küzdenek. Hasonlítsa össze a gyártók által közölt pH és ORP értékeket és a mikroklaszter értékeket is. Ha nem közölnek ilyen adatokat, legyen biztalmatlan!

Ha különféle ionizátorokat hasonlít össze, figyeljen arra, hogy az almát az almával, a narancsot a naranccsal hasonlítsa össze. Sajnos néhány kiemelkedő ionizátort nem lesz mivel összehasonlítania.

Határozza el, körülbelül mennyit akar költeni erre a “csodavíz” berendezésre, emlékezve arra, hogy az egészség pénzben nem fejezhető ki. Gondoljon arra is, hol fog lakni akkor, amikor már nem a testében fog lakni, és hol lesz akkor a megspórolt összeg. Életünket végigdolgozzuk, egészségünket áldozzuk nap mint nap hogy pénzt gyűjtsünk. Majd belefáradva, megbetegedve mindenünket odaadjuk hogy újra egészségesek lehessünk. Ismerős ez Önnek? Én bármit odaadnék hogy újra egészséges lehessek. Ismerje fel, hogy nem képes minden vízionizátor erős Kangen vizet (pH 11.5) előállítani. Kizárólag ez képes eltávolítani az olaj-bázisú növényvédőszereket és rovarirtószereket zöldségeiről, gyümölcseiről.

Járjon utána annak is, hogy nem minden ionizátor (tulajdonképpen ezen kívül egy sem) képes előállítani az erősen savas (pH 2.5) vizet, amivel elpusztíthatóak a bektériumok és vírusok, valamint a legváltozatosabb bőrbetegségek (korpa, lábgomba, … ) kezelhetőek vele kiváló eredménnyel.
Ne dőljön be a youtube.com-on található összehasonlító videóknak, mivel ezekben a filmekben nagyon könnyű manipulálni a mért értékeket, és a víz folyási sebességét is. Ezzel sok hamis adatot kaphat és helytelen, igaztalan mérési eredményeken alapuló döntést hozhat egy hazug videó miatt, ami később az egészségébe kerülhet.

Válasszon olyan ionizátort, amelynél külön tisztító patron is használható a beépített automata öntisztítás mellett. Tapasztalatból mondjuk, ez nélkülözhetetlen követelmény! A vizes berendezések elkerülhetetlen következménye a vízkő, ezt nem lehet automatikusan tisztítani!
Olyan gépet válasszon, amelyben tükörsíma titánium felület van, ne egyezzen bele az érdesített felületű “mesh-plate” gépekbe, mivel ezek veszélyesek. A mesh-plate gépek érdesített titánium lemezeiről mérgező platina és titánium darabkák kerülhetnek az ön vizébe, valamint ásványi anyag lerakódások kerülnek az elektródákra az érdesítés miatt, amelyek később egyben leválhatnak és szintén megihatja őket.

Olyan gépet válasszon, amelynek megfelelően erős tápegysége van, hogy megfelelően erős anti-oxidáns vizet állítson vele elő. Nézze meg, milyen gyakran kell a szűrőbetétet cserélni, és mennyiben kerül ez a csere. Számolja ki bátran, mennyibe kerül így egy liter víz. Nagyon nagy különbségek lesznek ebben, ami évente százezres plusz kiadást vagy megtakarítást jelenthet, hosszútávon még a gép árát is!

Válassza azt a gépet, amelyhez a legjobb garanciát adják, az összes alkatrészt és a vizet is beleértve! Mi azt ajánljuk, hogy ez legyen legalább öt év, terjedjen ki a vízre és a gépre is. Ne legyen benne megkötés a kemény vizek miatt, ami gyakran szokott lenni, illetve ne legyen behatárolva, korlátozva, hogy csak egy család használhassa a gépet. Ne legyen a víz mennyiségére való megkötés sem!

Ne riadjon meg a network marketing (ajánlásos kereskedelem, hálózati kereskedelem, vagy MLM) rendszerben ajánlott géptől sem, sok weboldal hazugságokat terjeszt ezzel kapcsolatban. Értse meg, hogy minden gépen van kereskedelmi haszon, a network marketinget támadó gépeknél még gyakran az MLM árrést meghaladó mértékű is! Nyilván szeretné megtalálni a legjobb ionizátort, és szeretné a lehető legteljesebb mértékben megőrizni vagy visszaállítani egészségét, úgy a sajátját, mint családjáét és barátaiét. Úgysem lesz képes tétlenül nézni, ha látja, hogy egy barátja, rokona vagy ismerőse szenved, és ön tudja, hogy ionizált vízre van szüksége!

Mindenképpen hosszútávon gondolkodjon! Hagyja figyelmen kívül a pillanatnyi előnyöket, kedvezményeket! A nagy beruházások, mint ahogyan az Ön egészsége is, hosszútávon számít igazán! Az SD501 Kangen vízgép relatív magas ára sem jelenthet gondot, hiszen már kamatmentes részletre is megvásárolható!

Miután befejezte a kutatást, valószínűleg arra a következtetésre fog jutni, hogy egyetlen cég van, amelyik valamennyi követelménynek eleget tesz. De ne feledje, az almát az almával hasonlítsa össze, és ne a narancsot a banánnal, a Trabantot a Mercedessel.

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.