Lúgosító hatás (pH 9.5)

A test betegségei majdnem mindig annak a következményei, hogy túl sok sav terheli meg a szervezet pH-egyensúlyát – olyan mértékig, hogy a test már a betegségek tüneteit kezdi produkálni.

Amikor a testben savas melléktermékek keletkeznek és ezek bekerülnek a véráramba, akkor a keringési rendszer folyékony formában próbál megszabadulni tőlük a tüdőkön vagy a veséken keresztül. Ha túl sok ilyen savas hulladék keletkezik, akkor ezek lerakódnak a különböző szervekben, a szívben, a hasnyálmirigyben, a májban és a vastagbélben, vagy pedig a zsírszövetek kötik meg őket a csípőn, a combokon, a hason és még az agyban is. A savak károsító hatását és eltárolásuk folyamatát más néven úgy is hívhatnánk, hogy az “öregedési folyamat“.

Az elsavasodási állapot visszafordításához mindössze annyit kell tenni, hogy egyensúlyi állapotba hozzuk a vér és a szövetek pH-ját. E megoldás kulcsát adjuk az Ön kezébe ezzel a forradalmi berendezéssel, a lúgos vizet előállító Kangen géppel.

Amikor a test savassága megnő, a vérben szállított oxigén szintje lecsökken, és emiatt a vér nehéz helyzetbe kerül. Az egyensúly létrehozása érdekében, a test kezdi kivonni a kalciumot a csontokból, ezzel semlegesítve a savas folyadékot.

Ez kalciumhiányhoz és csontritkuláshoz vezet az összes idetartozó egészségügyi problémával együtt, beleértve a túlsúlyt is. A savas eledeleink tökéletes talajt képeznek a betegségek kialakulásához!

A belső szervek megmentése érdekében tett hatalmas erőfeszítésében, a test zsíros sejteket alakít ki, ahová elraktározhatja a savtúltengést. Ezek a zsírsejtek illetve az elraktározott cellulitisz a szervektől távol tartják a savat. A legtöbbször, miután a test helyrehozta lúgos állapotát, a zsírsejtek illetve a cellulitisz is eltávozik, kiürül a szervezetből. Ha ugyanis nem ál vissza a természetes lúgos állapot, hiába diétázunk és sportolunk, vissza fogunk hízni.

A savasodás elméletét egy Robert O. Young nevű amerikai biológus, a lúgosító diétának és a savasodás elméletének atyja alkotta meg. A teória óriási népszerűségnek örvend az egész világon, hatására egy csapásra divatos jelzővé vált a “lúgosító“, amely megoldást nyújt az összes létező problémára. Az elmélete alapján minden népbetegség mögött a test elsavasodása áll. Ezt elsősorban a táplálkozással és megfelelő folyadékbevitellel lehet ellensúlyozni, illetve megelőzni.

A legfontosabb természetesen az, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát és zsírmentes húst kell fogyasztani. Növényi táplálékokatlegnagyobb részben nyersen, de legalábbis kíméletesen roston sütve vagy párolva kell fogyasztani. Természetesen a KANGEN VIZ abban az esetben is segít, ha a fentieket nem tartjuk be maradéktalanul.

Számos kínai és egyéb távolkeleti gyártmányú gépekkel próbálják utánozni a Kangen gép hatásfokát, de antioxidáns képességét mindezidáig nem tudták felülmúlni! A Kangen gép orvosi berendezésnek minősített eszköz, ezáltal biztos lehet benne hogy 100%-ig az egészségét szolgálja! Az 5 év garancia nem csak a berendezésre vonatkozik hanem a gépből kifolyó vízre is. Tekintse meg különböző gyártók víztisztító gépeinek összehasonlítását!

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.