Kapcsolat

Tisztelt Látogató! Amennyiben érdeklődik a Kangen Víz iránt, kérem lépjen kapcsolatba velem! Személyesen a Nyugati tér közelében tekintheti meg a Kangen víz berendezést. Címünk: 1066 Bp. Dessewffy u. 53. SÓTER teaház. Parkolás közvetlenül a bolt előtt.

Kangen Vizet bemutató műsoros DVD és tájékoztató prospektus

A Kangen Vízről készítettünk egy 16 oldalas tájékoztató prospektust, amelyből további hasznos információkat tudhat meg. A Kangen Víz bemutató műsoros DVD közel egy órás szikronizált anyagot tartalmaz, amely részletes eligazítást nyújt a lúgosítás hosszútávú egészségmegőrző hatásairól és a víztisztító gépek minőségéről! Kérjük küldje el az adatait SMS-ben vagy email-ben az alábbi elérhetőségeink egyikére, vagy jöjjön el egy személyesen egy ingyenes bemutatóra!
telefon: 06 20 924 9339
email: kangen@kangen.hu

Kapcsolatfelvétel, megrendelés

Amennyiben el szeretne jönni a rendszeresen tartott Kangen Víz bemutatónkra kérem ne habozzon, a részvétel ingyenes! Ha fel szeretné venni a Kangen Klubbal a kapcsolatot kérjük töltse ki az alábbi adatlapot és jelentkezzen még ma! Amennyiben víztisztító gépet szeretne rendelni, kérem előtte feltétlenül tekintse meg a DVD-t, mert fontos tényeket közöl hosszútávra!

További elérhetőségünk a Skype-n

Napközben munkaidőben amennyiben elérhetőek vagyunk, a Skype hívó segítségével az internetről ingyenesen hívhat bennünket az alábbi hivatkozásokon keresztül: (kangenviz)

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.