Ingyenes bemutatók

Figyelem!
Tájékoztatjuk, hogy csak kizárólag a japán Enagic inc által gyártott berendezés tudja a Kangen vizet előállítani.

A következő KANGEN VÍZ bemutatók időpontja, helyszíne és a: részletes program ITT a Facebook oldalunkon.

Bp-i helyszín a Nyugati tér közelében (Helyszin: Budapest, VI.ker. Dessewffy u. 53.). A gépismertetőre és bemutatóra kizárólag bejelentkezés esetén tudunk ülőhelyet biztosítani. Kérjük érdeklődjön telefonon (06-20/ 924-9339). Minden hétfőn (11.00-13.00 óra között) és csütörtökön (14.00-17.00 óra között) vízkostolást tartunk. Természetesen kérdésekre is válaszolunk.

Részvételi szándékát email-ben is jelezheti!

Egyes előadásainkon gyógyszerész, orvos is válaszol feltett kérdéseikre. Vidéki bemutatóinkról telefonon vagy email-ben érdeklődjön!

Kényelmes székekkel, rengeteg finom vízzel várjuk érdeklődőinket. Semmilyen kötelező vásárlással nem zaklatjuk vendégeinket, a célunk az hogy megismerjenek egy lehetőséget, egy japán csodát. Minden résztvevő 2 liter lúgos antioxidáns Kangen vizet vihet haza. Kérem hozzon kannát, vagy üveget.

Dessewffy u. megközelítése a Nyugati felől javasolt.

Nagyobb térképre váltás
Javasoljuk, hogy a bemutatóra hozza el kedvenc italát, hogy megvizsgálhassuk, elemezhessük azt akreditált műszereinkkel. Ezek után Önnek sem lesz kétsége afelől, hogy a közel 40 éves japán fejlesztésnek milyen hihetetlen és lenyügöző gépet köszönhetünk!

Meghívó ingyenes Kangen Víz bemutatóra

Ha szeretné otthonában látni a legjobb minőséget, és a legmegbízhatóbb működésű berendezést, akkor csak ezt választhatja. De ami a legfontosabb: a legkomolyabb gyógyulások és eredmények világszerte a Kangen géphez fűződnek! Ha kétsége van, tekintse meg a Videó híreinket, rendelje meg az INGYENES Kangen Vízet bemutató músoros DVD-nket!

A Kangen berendezést ugyan ajánlhatjuk mindenkinek, de kevesek engedhetik meg maguknak. Ezennel felajánljuk Önnek a lehetőségét hogy eldönthesse beéri-e silányabb, gyengébb termékkel! Keressen minket  és szerezze be a készüléket! A legjobb befektetése lesz, amit valaha az egészségével kapcsolatban eszközölt! Ezt garantáljuk! További információk a Kangen gépről.

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.