ANTI-OXIDÁNS CSODA

Fáradtnak érzi magát, koncentrálási problémái vannak és fáj a feje? Húst, tejtermékeket és alkoholt fogyaszt…? (a legtöbb személy ezt teszi)
Úgy érzi öregszik? (Ráncok, foltok, bőrelszíneződés)

Nos, a csapvíz és a palackozott víz öregedést okoz! Minden a szabadgyökökkel kezdődik
A tested bár nem tartalmazhat szabad gyököket, mégis tele van velük! A szabadgyökök instabil oxigén atomok, amelyeknek további elektronokra van szükségük a stabilitásuk érdekében.

Amikor a test ki van téve a szabadgyököknek, az leromlik ugyanúgy, mint ahogy egy fém tönkremegy, amikor ki van téve az oxigén korróziós hatásának.

AZ ANTI-OXIDÁNSOK SEMLEGESÍTIK A SZABAD GYÖKÖKET!
Első rangú antioxidáns forrás a Kangen víz, amit megiszunk. Az antioxidánsok extra-elektronokban bőséges atomok. Ezek miatt az extra elektronok miatt, az antioxidánsok képesek semlegesíteni a szabadgyököket, és megállítani a sejtrombolást. (A szabadgyökök nagyon sok ráktípusnak és sok betegségnek az egyik fő okozói).

BIZONYOS ANTIOXIDÁNSOK HATÉKONYABBAK, MINT MÁSOK!
Egy erős antioxidáns negatív ORP értékkel rendelkezik.
Az ORP (az oxidáció redukciós, azaz oxidáció csökkentési potenciál) egy speciális mérési módszerrel mérhető érték, amellyel meg lehet állapítani egy adott anyagról, hogy mennyire csökkenti más anyagok oxidációját. Az ORP érték mérése kézi műszerrel viszonylag egyszerű.

A levegő ORP értéke: + 300-tól + 400-ig
(A pozitív ORP azt jelenti, hogy az adott anyag erős oxidáns, azaz szabadgyökökkel telített)
Csapvíz ORP: +250-töl + 400-ig
Szódavíz ORP: + 400
Cukrozott üdítő ORP: + 500
palackozott víz ORP: +200
nagyon friss narancslé: – 150
(Ez már antioxidáns ORP érték, mivel negatív)
A Kangen víz ORP értéke eléri a -600 – -800-at!!!

Egyetlen víz sem képes ezt az antioxidáns teljesítményt megvalósítani. A Kangen víz, a legerősebb antioxidáns, mely a sejtek rombolásának a kockázatát, a rombolás mértékét tudja lecsökkenteni, azt a rombolást, amely rákot, Parkinson kórt, skizofréniát, Alzheimer kórt, ízületi gyulladást, magas vérnyomást cukorbetegséget, és még számtalan egyéb ismert betegséget okoz.

Egyetlen javasolt víz a Kangen víz!
Szerencsére az életedhez szükséges antioxidánsok beszerzési árának töredékéért, kevesebb veszteséggel, kevesebb költséggel, az otthonodban is létrehozhatod ezt a vizet.

A berendezés magas ára egyszeri befektetés, amely után szinte ingyen folyik a gépből az egészséges és sokoldalú Kangen víz!