Adatkezelési tájékoztató

Blue City Kft. (székhely: 1214 budapest II. Rákoczi F út 175; Adószám: 22934820-2-43), – a továbbiakban: Blue City Kft. –, mint adatkezelő elkötelezett ügyfelei személyes adatainak védelme iránt, és kiemelten fontosnak tartja az Ön (a továbbiakban: Érintett) információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, ezért a Blue City Kft. által üzemeltetett kangen.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) keresztül történő, illetve a gazdasági tevékenységéhez kapcsolódó adatkezelési rendelkezéséket a jelen adatkezelési tájékoztatóban állapítja meg.

Jelen adatkezelési tájékoztató nem vonatkozik a Honlapon megjelenő harmadik személyek gazdasági tevékenységéhez, szolgáltatásaihoz, promócióihoz, illetve az ezzel kapcsolatos adatkezeléseire.

Blue City Kft. általi adatkezelésekre

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) alapján, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (a továbbiakban: GDPR) alapján, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése alapján (a továbbiakban: E-ker tv.), a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Számviteli törvény), valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk) alapján kerül sor.

Kiemelendő, hogy a GDPR rendelet hatálya alá kizárólag a természetes személyek adataira vonatkozó adatkezelések tartoznak, így az nem vonatkozik jogi személyek és egyéb vállalkozások adatainak kezelésére. Ennek megfelelően a jelen adatkezelési tájékoztató a magánszemélyek részére történő értékesítés, illetve az álláshirdetésre történő jelentkezés esetkörökről rendelkezik.

A rendszer üzemeltetéssel kapcsolatos adatkezelés:

Tárhely szolgáltató:

Az adatfeldolgozó megnevezése: Boskovits Richárd
Az adatfeldolgozó székhelye: 5516 Körösladány, Bartók Béla utca 15
Az adatfeldolgozó elérhetősége: info@honlapmarket.hu

Blue City Kft. az Ön által megadott személyes adatokat a fentiektől eltérő célokra nem használja, illetve nem használhatja fel. Személyes adatainak harmadik személynek történő kiadása az Ön előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges, kivéve, ha törvény ettől eltérően nem rendelkezik.

III.ADATBIZTONSÁG
Blue City Kft. minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa az Ön által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

Blue City Kft. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adatok (1) az arra feljogosítottak számára hozzáférhetőek (rendelkezésre állás); (2) hitelességük és hitelesítésük biztosított (adatkezelés hitelessége); (3) változatlanságuk igazolható (adatintegritás); (4) a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adatvédelem) legyen.

IV.AZ ÖNT MEGILLETŐ JOGOK
Az adatkezelés időtartamán belül Önt az alábbi jogok illetik meg:

a tájékoztatáshoz és az adatokhoz való hozzáféréshez való jog,
az adatok helyesbítéséhez való jog,
az adatok törléséhez való jog,
a tiltakozás joga.
Az adatkezelés időtartamán belül Ön bármikor tájékoztatást kérhet Blue City Kft.tól személyes adatai kezeléséről. Blue City Kft. a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban köteles Önt tájékoztatni a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapták meg az adatokat.

Az adatkezelés időtartamán belül Ön bármikor kérheti, hogy Blue City Kft. a személyes adatait helyesbítse. A kérésének Blue City Kft. legkésőbb 30 napon belül köteles eleget tenni.

Önnek szintén joga van felszólítani Blue City Kft.t, hogy az adatait töröljük a nyilvántartásunkból. Társaságunk a törlés iránti kérésének legkésőbb 30 napon belül köteles eleget tenni. A törlés joga nem terjed ki különösen arra, ha Blue City Kft.t törvény kötelezi az adatok további tárolására (így például a számlázással összefüggésben).

Blue City Kft. az Ön kérése alapján korlátozza az Önre vonatkozó adatok kezelését, az alábbi esetekben:

– a személyes adatok pontosságának vitatása esetében arra az időre amíg azok pontosságát ellenőrizni lehet;

– a jogellenes adatkezelés ellenére Ön ellenzi az adatok törlését és az adatok felhasználásának korlátozását kéri;

– Blue City Kft.nak már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igényének előterjesztése, érvényesítése vagy védelme érdekében;

– Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, azon időtartamra amíg megállapításra nem kerül, hogy az Ön jogos indokai elsőbbséget élveznek-e a más érintett jogos indokaival szemben;

Amennyiben az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat azok tárolása kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, más természetes illetve jogi személyek jogainak védelme érdekében, vagy az Európai Közösség valamely tagállamának közérdekéből lehet kezelni.

Ön jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa Blue City Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

Ön jogosult arra, hogy az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor visszavonja.

Tájékoztatjuk Önt, hogy jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Blue City Kft.
Postacím: 1214 budapest II. Rákoczi F út 175
E-mail cím: info@blue-city.hu

JOGORVOSLAT ÉS EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Az Info tv., a GDPR, valamint Ptk. alapján Ön panasszal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.), valamint jogosult jogainak megsértése esetén az illetékes bírósághoz fordulni.

Blue City Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót az ügyfelei előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa, amely módosításokat az ügyfelek a Honlap és a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással elfogadnak.

Ha bármely olyan kérdés merül fel Önben, amelyre a tájékoztató nem ad választ, kérjük, küldje el kérdését a fenti elérhetőségek bármelyikére.

Sütikkel kapcsolatos tájékoztató

1./ Általános tájékoztató
Figyelem! Azzal, hogy a honlapunkat használja, beleegyezik a sütihasználatunkba.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a kangen.hu honlap tárhely szolgáltatói:

Tárhely szolgáltató:

Az adatfeldolgozó megnevezése: magyar Hosting Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: H-1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22
Az adatfeldolgozó elérhetősége: info@mhosting.hu

2./ Tájékoztató a sütihasználatunkról
Ahogy az Adatkezelési Szabályzatunkban is rögzítettük, a honlapunk adatot gyűjt Önről a honlapunk használata során. A jelen Sütiszabályzat tartalmazza a 2011-es Európai Közösségek Rendelete (Elektromos hírközlő hálózatokról és szolgáltatásokról) (az elektromos hírközlésben érvényesülő adatvédelemről) és az Általános Adatvédelmi Rendelet, (EU) 2016/679 (a továbbiakban: GPDR) által előírt tájékoztatót az általunk használt sütikről.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a honlapunkon azért használunk sütiket, hogy meg tudjuk Önt különböztetni a honlap többi használójától. Ez segít nekünk abban, hogy kitűnő felhasználói élményt kínáljunk Önnek miközben a honlapunkat böngészi és ez által javítani tudunk az oldalunkon is.

A süti egy kis, betűkből és számokból álló fájl, amit az Ön böngészőjében vagy a számítógépének merevlemezén tárolunk, amennyiben Ön ehhez hozzájárul. A sütik olyan információt tárolnak, amelyeket az Ön számítógépének a merevlemezére továbbítunk.

Amikor Ön először meglátogatja a honlapunkat, látni fog egy a sütikre vonatkozó felhívást az oldal alján. Ha rákattint az „Elfogadom – Részletek” gombra, egy sütit telepítünk, amely rögzíti az Ön preferenciáit.

3./ Harmadik személy weboldal szolgáltatók
Előfordulhat, hogy engedélyezzük harmadik személyeknek, hogy sütiket helyezzenek el az Ön eszközein az alábbiak szerint:

3.1./ A honlap látogatottságának mérése érdekében a honlap statisztikájának kezeléséért felelős cookiek-at használunk, így az sütiket helyezhet el.

3.2./ Hirdetési céllal harmadik személyek is elhelyezhetnek sütiket az Ön eszközén.

4./ Tájékoztatjuk Önt, hogy a következő sütiket alkalmazzuk:
.1./ Szigorúan szükséges sütik. Ezek olyan sütik, amelyek a honlapunk működtetéséhez szükségesek.

4.2./ Analitikai/teljesítménymérő sütik. Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy számon tartsuk és felismerhessük a látogatóinkat, valamint azt, hogy kövessük a látogatóink útvonalát a honlapunk felhasználása során. Ez segít abban, hogy javításokat végezzünk a honlapunkon, például úgy, hogy biztosítjuk a látogatóink számára azt, hogy könnyen megtalálják, amit keresnek.

4.3./ Funkcionalitást mérő sütik. Ezek a sütik teszik lehetővé számunkra, hogy felismerjük Önt, amikor visszalátogat a honlapunkra. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabjuk a honlapunk tartalmát az Ön számára és emlékezhessünk a preferenciáira (például a kiválasztott nyelvre, illetve területre).

4.4./ Célzott sütik. Ezek a sütik rögzítik a honlapunkon tett látogatását, a látogatott oldalakat, és az Ön által követett linkeket. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy a honlapunkat és hirdetéseinket az Ön érdeklődésének megfelelően személyre szabjuk.

4.5./ Munkamenet cookie: Ezek a sütik a látogató tartózkodási helyét, a böngésző nyelvét, a fizetés pénznemét tárolják, élettartamuk a böngésző bezárása, vagy maximum 2 óra.

4.6./ Referer cookiek: Azt rögzítik, hogy a látogató milyen külső oldalról érkezett az oldalra. Élettartamuk a böngésző bezárásáig tart.

4.7./ Mobil verzió, design cookie: Érzékeli a látogató használt eszközt, és mobilon átvált teljes nézetre. Élettartama 365 nap.

4.8./ Cookie elfogadás cookie: Az oldalra érkezéskor a figyelmeztető ablakban elfogadja a cookiek tárolásáról szóló nyilatkozatot. Élettartama 365 nap.

4.9./ Kosár cookie: A kosárba helyezett termékeket rögzíti. Élettartama 365 nap.

4.10./ Kiléptetés #2 cookie: A #2 opció szerint 90 nap után kilépteti a rendszer a látogatót. Élettartama 90 nap.

4.11./ Backend azonosító cookie: Az oldalt kiszolgáló backend szerver azonosítója. Élettartama a böngésző bezárásáig tart.

4.12./ A weboldal statisztikájának kezeléséért felelős cookiek: Ezeket a sütiket azért használják, hogy nyomon követhető legyen a weboldal látogatóinak viselkedése, a visszatérő látogatások gyakorisága, például annak érdekében, hogy meghatározzuk, melyek a leglátogatottabb oldalak a weblapon belül.

4.13./ Online hirdetési viselkedést követő cookiek: Ezeket a sütiket arra használják, hogy a látogató érdeklődési körére szabott hirdetések jelenjenek meg az adott weboldalon.

5./ Harmadik személyek
Felhívjuk figyelmét, hogy harmadik személyek (ideértve például a hirdetési hálózatok, külső szolgáltatók úgy, mint az internetforgalom elemző szolgáltatások) szintén alkalmazhatnak sütiket, amelyért mi nem tartozunk felelősséggel és nincs is kihatásunk ezekre. Ezek a sütik valószínűleg analitikus/teljesítménymérő sütik vagy célzott sütik. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a harmadik személyek honlapjait a sütihasználatukról szóló további tájékoztatásért.

6./ A Sütik letiltása
Ön úgy tudja letiltani a sütiket, hogy bekapcsolja a böngészőjének a beállításai között azt a funkciót, amely lehetővé teszi Önnek, hogy elutasítson bizonyos sütiket, illetve, hogy valamennyi sütit elutasítsa. Amennyiben viszont Ön azt választja, hogy a böngészőjén keresztül valamennyi süti alkalmazását letiltja (beleértve a szigorúan szükséges sütiket is), akkor lehet, hogy a honlapunkat vagy annak bizonyos részéit nem fogja tudni elérni.

A sütik elutasításáról további tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

7./ A sütik lejárati ideje
A szigorúan szükséges sütik kivételével valamennyi sütink 26 hónap után jár le.

8./ A Sütiszabályzatunk módosítása
Fenntartjuk a jogot, hogy felülvizsgáljuk a sütiszabályzatunkat, ezért kérjük rendszeresen ellenőrizze a változásokat. Amennyiben Ön a honlapunkat a sütiszabályzat módosításának közzétételét követően is továbbhasználja, úgy Ön azzal elfogadja a módosításokat. A frissítéseket az oldal alján az „Adatvédelmi tájékoztató”-ban jelezzük.

Honlapunk a felhasználói élmények javítása és a zavartalan működés érdekében sütiket használ. További információt az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.