A kangen víz típusai

A Kangen vízgyártó egység, elektrolízis által, a lúgos és a savas vizet különválasztja. A lúgos víz és a savas víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)

AZ ERŐS KANGEN VÍZ – pH értéke 11,5 vagy ennél több

FIGYELEM! Ez nem ivóvíz!!!

Tulajdonságok: Az Erős Kangen Víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több háztartási kemikáliát is. Az Erős Kangen vizet a következőkre használja:
ÉLELEM TISZTÍTÁSÁRA – egyszerűen csak áztassa Erős Kangen vízbe az evésre, főzésre szánt zöldséget, gyümölcsöt, és a víz kíméletesen megtisztítja a felületén található növényvédőszer és rovarírtószer maradványoktól, amit egyébként megenne.

 • TAKARÍTÁS – konyhagépek, edények, edénytartók tisztítása, általános konyhatisztítás, beleértve a konyhaasztalt és a csempét is.
 • PECSÉTEK ELTÁVOLÍTÁSA – a nagyon nagy elnyelő erő kávé, olaj és bármilyen más zsiradékfoltot gyorsan kitisztít. Hasznos a WC kagylón és a fürdőszoba csempén levő pecsétek, vízkő eltávolítására.
 • MOSOGATÁS – az edények elmosásához kevesebb mosószert kell használni. Csökken az öblítéshez szükséges vízmennyiség, kb. egy negyedére, ha Erős Kangen vízzel öblíti az edényeket.
 • KÍMÉLETESSÉG – a környezetre és az Ön kezére nem ártalmas, mivel víz.

AZ IHATÓ KANGEN VÍZ – pH értéke: 8,5-9,5

EZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ IVÓVÍZ!!!

A vizet a következőkre lehet használni:
EGÉSZSÉG – ha ezt a vizet használja, a test savas tendenciája fokozatosan egy lúgos irányába mozdul el. A test savasságának fokozatos enyhén lúgos irányba való elmozdításához naponta legalább 2 litert fogyasszon. (Ez több is lehet, átlagosan testsúly kilogrammonként 0,3 – 0,5 dl. Ez egy 80 kg-os ember esetén 2.4 – 4-0 liter Kangen vizet jelent naponta.) A kalciumszint az optimális érték felé fog tartani. Ez csökkenti az ingerlékenységet, és általánosan feljavítja a felnőttek, illetve a gyermekek egészségi állapotát. Gyermekek részére 2 éves kortól adható, az alatt szükségtelen, mivel az első években szervezetük még a kezdeti lúgos állapotban van.

További alkalmazások:
LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST – a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák. Nemrég, ezt a vizet „szabadgyökök nélküli víznek” nevezték el. Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.

 • FŐZÉS – tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Kangen vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta szagát. Ha Kangen vízben főzi meg ezeket, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
 • RIZS – használja a Kangen vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz.
 • KÁVÉ ÉS TEA – nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Kangen víz kimagasló tulajdonságai miatt, kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez. Meg fog lepődni, hogy egy filterből mennyi teát képes készíteni, ha Kangen vizet használ!
 • LEVESEK ÉS ÉTELEK – a Kangen vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek.
 • NÖVÉNYEK – a vizet használja növények és virágok locsolására. A Kangen víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Kangen víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. A Kangen víz, stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését. Használja locsoláshoz!
 • ÁLLATOK – az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
 • A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA – testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és használja a vastagbél kitisztítására. Természetesen ennél kíméletesebb és hatékonyabb megoldás, ha csak fogyasztja a Kangen vizet.
 • A TISZTA VÍZ – pH 7,0

IVÓVÍZ

Ez egy jóízű klór és szennyeződés nélküli szűrt víz. pH semleges, nem lúgos, nem savas, és nem antioxidáns. A tiszta vizet használhatja bébitápszerek elkészítéséhez, illetve a gyógyszerek beszedésére. Ezeket nem szabad lúgos vízzel szedni, mivel a gyógyszerek és a bébitápszer enyhén savas csapvízre vannak tervezve.

A SAVAS (SZÉPSÉG) VÍZ – pH 4,0-6,0

FIGYELEM! Ez a víz nem iható!

Tulajdonságok: A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. Használja ezt a vizet:

 • AZ ARC LEMOSÁSÁRA – a savas víz összehúzó tulajdonságai által, serkenti és erősíti az arcbőrt, rugalmasabbá teszi azt. Mossa meg vele az arcát és várjon, hogy száradjon meg. A víz nagyon jó üdítő hatású.
  A HAJ ÁPOLÁSÁRA – hajmosás után balzsam helyett ezt a vizet használja. Jobb csillogást biztosit és csökkenti a haj összekócolódását.
 • FÜRDŐVÍZNEK– fürdővízbe adagoljon savas vizet, nagyon jót fog tenni bőrének. A savas vízzel való tisztálkodás kényelem és örömérzés forrása. Bőre meghálálja a savas vizet, friss és rugalmas lesz tőle.
 • AZ ÁLLATOK TISZTÍTÁSÁRA – spriccelje be a háziállatokat ezzel a vízzel, utána kefélje le, és egy gyönyörű puha és csillogó bunda lesz ennek az eredménye.
 • A BAB MEGFŐZESÉRE – a babszemek nagyon jól és nagyon hamar megfőzhetőek. Energiát és vizet takarít meg, valamint kellemesebb ízhatást ér el.
 • A PÉCSETEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA – a pecsétek és zsírfoltok eltávolítására. hagyja azokat 1-2 óráig ázni. Bizonyos makacs szennyeződésekre az Erős Kangen víz javasolt.
 • TAKARÍTÁSRA – a szennyeződést maradványok nélkül távolítja el a parkettről és csempékről.
 • AZ ERŐS SAVAS VÍZ – pH 2,6 vagy kisebb

FIGYELEM! Ez a víz nem iható!

Tulajdonságok: Az Erős savas víz kitűnő fertőtlenítő és Anti-bakteriális hatással rendelkezik. Kiírtja az Összes ismert baktérium fajtát, amellyel kapcsolatba lép. Használja a vizet:
TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSRE – kések, konyhai eszközök, darálógépek, konyhai kéztörlők, kötények stb. fertőtlenítése. A konyhában mindent tisztít és fertőtlenít. Egy teljesebb fertőtlenítő hatás érdekében javasolt, hogy mielőtt Erős savas vizet használnánk, először egy Erős Kangen vízzel mossuk meg a felület. Magas savassága miatt, a fémeket egy száraz törülközővel kell szárazra törölni.

 • HIGÉNIA – Fertőtleníti a kezet, a fogkefét, vagy használja fogmosásra is a vizet.
 • FERTŐTLENÍTÉS – Tartson a fürdőben egy Erős savas vizet tartalmazó permetező üveget. Az erős savas víz 2002-ben élelmiszer fertőtlenítőként lett elismerve az Amerikai Egyesült Államokban.

Korpás fejbőr, lábgomba, ekcéma, egyéb bőrbetegségek hatékony kezelésére
Pattanásos bőrre alkalmazva kiváló